ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιάστηκαν στα χέρια ιερέας και πιστός για ένα… σοκολατάκι στο παγκάρι!

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε, την Κυριακή, σε ιερό ναό της Καλλιθέας καθώς ο ιερέας καβγάδισε με πιστό, επειδή ο τελευταίος άφησε ένα ψεύτικο σοκολατάκι σε σχήμα ευρώ στο παγκάρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ένας ιερέας, εκ των δύο εφημερίων του ναού, βρισκόταν με ανοιχτή την πόρτα στο γραφείο του ναού πίσω ακριβώς από το παγκάρι με τα κεριά. Ξαφνικά εισήλθε στον ιερό ναό μια οικογένεια και ο πατέρας πλησίασε το παγκάρι, πήρε τρία κεριά και άφησε κάτι στη σχισμή μέσα στο παγκάρι.

Όπως αναφέρει ο επίτροπος, ο ιερέας εκείνη τη στιγμή άρχισε να ωρύεται, σηκώθηκε όρθιος πλησίασε το σημείο και ζήτησε να ανοίξουν αμέσως το παγκάρι – όπως και έγινε – και διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος είχε αφήσει ένα ψεύτικο σοκολατάκι σε σχήμα ευρώ, γεγονός που εξόργισε τον ιερέα.

Εν συνεχεία, ο ιερέας τον πλησίασε, του ζήτησε τον λόγο μέσα στον ιερό ναό λέγοντάς του πως είναι η δεύτερη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο, ενώ τον έσπρωξε και τον πρόσταξε να φύγει αμέσως από την εκκλησία, γιατί «εμπαίζει τον Θεό με αυτή τη στάση». Ο άνδρας αντέδρασε στην επίθεση του ιερέα και τον έσπρωξε και εκείνος, λέγοντας πως «δεν είναι τσιφλίκι του ο ναός» και θα μείνει ώσπου υπήρξε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και λύθηκε το συμβάν εκεί.