Sports, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαν τραυματία ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού!

Στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου, αιρετού του δήμου Ρήγα Φεραίου, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνα στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου.

Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και θεατές, έκπληκτοι είδαν το αγροτικό να σταθμεύει πίσω από το τέρμα και να μεταφέρεται πάνω στην καρότσα του, για να διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ο Σενεγαλέζος γκολκήπερ του Σαρακηνού Σάμπα Φαγέ, που είχε τραυματιστεί στα πλευρά. Ασθενοφόρο στο γήπεδο δεν υπήρχε. Το ένα και μοναδικό όχημα του Κέντρου Υγείας εκείνη την ώρα βρισκόταν σε διακομιδή στα Κανάλια. Προκειμένου να μη χαθεί χρόνος οι παράγοντες αποφάσισαν να μεταφέρουν τον τραυματία με το αγροτικό.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να παραμείνει στο Κέντρο Υγείας μέχρι να επιστρέψει το ασθενοφόρο από τα Κανάλια και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Ευτυχώς τελικά δεν χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία και η ταλαιπωρία που πέρασε…πάνω στο αγροτικό δεν «κόστισε» σε επιπλέον επιβάρυνση της υγείας του, ενώ ο 26χρονος γκολκήπερ είναι βέβαιο πως θα θυμάται για καιρό την περιπέτειά του.

πηγή φωτογραφίας taxydromos.gr