ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλιάτσικο μετά τη φωτιά στο σπίτι διάσημου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή!

Πλιάτσικο στο σπίτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο χωριό Χανάκια στην Ηλεία, έκαναν άγνωστοι, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Το πλιάτσικο, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, διαπίστωσε η σύζυγος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που επισκέφθηκε το σπίτι μετά την καταστροφική φωτιά των προηγούμενων ημερών στην Ηλεία. Οι άγνωστοι δράστες είχαν καταφέρει να μπουν από παράθυρο, που είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της φωτιάς. Βούτηξαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, τόσο της ίδιας, όσο και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Τόσο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς όσο και η σύζυγός του, δεν βρίσκονταν στην Ηλεία, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Ενημερώθηκαν για τα όσα ακολούθησαν από κατοίκους της περιοχής και φίλους τους.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την περιοχή, βρέθηκε στο χωριό για να διαπιστώσει την καταστροφή και κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και χειρίστηκε την υπόθεση.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε ζήσει στην περιοχή, καθώς μέχρι το καλοκαίρι του 1996, οπότε και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αγωνιζόταν στον Πανηλειακό.