3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που κατηγορείται ότι διέσπειρε κορoνοϊό σε νοσοκομείο και τι απαντά

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Βάνας Μπάρμπα και του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, μετά την επίσημη καταγγελία του πως η γνωστή ηθοποιός διέσπειρε κορoνοϊό σε νοσοκομείο όπου βρέθηκε.

Η Βάνα Μπάρμπα, από πλευράς της, απάντησε στην καταγγελία, σύμφωνα με την οποία διοικητής μεγάλου νοσοκομείου περιέφερε την ηθοποιό στο ίδρυμα, ενώ η ίδια νοσούσε με κορονοϊό.

«Ήμασταν με τις μάσκες συνέχεια και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα;» δήλωσε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα για την επίσκεψη της στις 8 Ιουλίου.

Β. Μπάρμπα: Απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει στο νοσοκομείο, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας. Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία» συμπλήρωσε.