ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που είχε ρόλο κλειδί στη νέα εταιρία δολοφόνων

podosfairistis

Νέες απίστευτες αποκαλύψεις για τη νέα εταιρία δολοφόνων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ρόλο κλειδί φαίνεται πως είχε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, τον οποίο η αστυνομία κάνει πλέον φύλλο και φτερό.

Ως προς την ταυτότητά του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι:

-είναι ηλικίας 46 ετών

-μεσουρανούσε στη δεκαετία του ‘90

-έπαιζε σε ομάδα της Α’ Εθνικής από την Πελοπόνησσο

-είχε δίπλα του, πριν πάρουν μεταγραφή δύο πασίγνωστες ποδοσφαιριστές που έκαναν καριέρα σε ομάδα που σάρωσε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Ο ένας απ’ αυτούς έπαιξε στο αγγλικό πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ρόλος του ήταν πολύ σημαντικός καθώς ήταν μεταξύ αυτών που προσπάθησαν να αρπάξουν μέσα από τραπεζικό λογαριασμό θανόντων, μισό εκατομμύριο ευρώ.

Όσον αφορά στον εγκέφαλο της σπείρας, εκτιμάται ότι είναι ένας 42χρονος

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δράσης της σπείρας άρχισε όταν Διευθύντρια γνωστής ιδιωτικής τράπεζας, ενημέρωσε την Ασφάλεια για δυο άτομα που είχαν εμφανιστεί σε υποκατάστημα τις Λ. Αμφιθέας

Στα χέρια τους είχαν ένα πληρεξούσιο και προσπάθησαν να εκταμιεύσουν από το λογαριασμών δυο αδελφών που πέθαναν τον περασμένο Ιούλιο, αρχικά το ποσό των 160.000 ευρώ και στην συνέχεια ολόκληρο το ποσό συνολικού ύψους 550.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το πληρεξούσιο ήταν πλαστό και πήραν θέση μέσα στο υποκατάστημα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, 66 ετών οποίος παρέλαβε την επιταγή των 50.000 Ευρώ που είχε εκδοθεί με βάση το πληρεξούσιο, που είχαν παρουσιάσει τις προηγούμενες ημέρες

Ρακοσυλλέκτες

Tο πληρεξούσιο έφερε τις υπογραφές των δυο θανόντων αδελφών ρακοσυλλεκτών, οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί κάτω από μυστηριώδης συνθήκες το περασμένο Ιούλιο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως των 66χρονο, οποίος χωρίς δεύτερη κουβέντα τους είπε πως απλά ο ίδιος θα έπαιρνε το ποσό των 3.000 Ευρώ, προκειμένου να κάνει την δουλειά

Αποκάλυψε μάλιστα ότι την επιταγή θα παρέδιδε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που τον περίμενε έξω από την τράπεζα, μέσα στο αυτοκίνητο του ένα “Ford Fiesta” όπου και συνελήφθη

Στη συνέχεια συνελήφθη και η συμβολαιογράφος, που είχε επικυρώσει την πράξη για το “πληρεξούσιο”.

Περίεργος θάνατος

Δυο αδέλφια, ρακοσυλλέκτες κάτοικοι Βουλιαγμένης σε ακίνητο ιδιοκτησία τους στην οδό Διός 12, είναι τα δυο πρόσωπα με την μεγάλη ακίνητη περιουσία, αλλά και την κατάθεση ύψους μισού εκατομμυρίου Ευρώ που προσπάθησε να αρπάξει η σπείρα.

Τα δυο αδέλφια που είχαν 15 χρόνια διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, είχαν βρεθεί νεκρά μέσα στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη.

Το δε περιβάλλον του σπιτιού ήταν σε άθλια κατάσταση, λόγο των παλαιών αντικειμένων που είχαν συγκεντρώσει εκεί, ενώ τα ποντίκια στην κυριολεξία είχαν δημιουργήσει αποικία.

Η 7η Ιουλίου

Τα δυο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στης 7 Ιουλίου, ενώ τότε το πόρισμα του ιατροδικαστή έκανε λόγο μάλλον για παθολογικά αίτια και αυτό επειδή δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Με τον τρόπο αυτό θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τις δολοφονίας με κίνητρο το προσπορισμό τις μεγάλης ακίνητης περιουσίας και του χρηματικού ποσού που είχαν στην τράπεζα.