ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είδα τον μακελάρη του Παρισιού στην Αθήνα»

 Είναι μία από της κατοίκους της οδού Αστερόπης στο Παγκράτι, εκεί όπου βρίσκεται και το διαμέρισμα που τον περασμένο Ιανουάριο έγινε η έφοδος της αστυνομίας μετά τις πληροφορίες ότι μένουν ακραίοι Ισλαμιστές. η κ.Ευθυμία Γρίβα όπως και άλλοι περίοικοι περιέγραψαν στην εφημερίδα "ΑΓΟΡΑ" ότι είχαν δει πολλές φορές τον εγκέφαλο της επίθεσης στο Παρίσι να μπαίνει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

 Όπως λένε, ο Αμπαούντ δεν έμενε εκεί, πήγαινε κυρίως νυχτερινές ώρες και έμενε για λίγα λεπτά. 'Αλλος κάτοικος λέει ότι τον έβλεπε συχνά να μπαίνει στο ισόγειο και το θυμάται γιατί εκείνη την ώρα και εκείνος γύριζε από τη δουελειά του. 

 Το θέμα για το πέρασμα του Αμπαούντ από την Αθήνα, ανέκυψε με την έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών στην οποία υπήρχαν δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου που ανέφεραν το ενδεχόμενο αυτό. Την ίδια αναφορά έκανε και Γάλλος υπουργός με αποτέλεσμα να προκληθεί η αντίδραση του υπουργείου προστασίας του Πολίτη που με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν έχει αποδειχθεί αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος πέρασε από την Ελλάδα. Ωστόσο, κανένας από τους κατοίκους που μίλησαν στην εφημερίδα, δεν κλήθηκε, όπως φαίνεται, να αναγνωρίσει τον ασυγκεκριμένο άνθρωπο.