ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ροζ κύκλωμα διέθετε καλλίγραμμες κοπέλες για γάμους – Η επιχειρηματική πρωτοτυπία έκανε θραύση

ekdidontan-meso-facebook

Απίστευτη ροζ επιχείρηση στη ΘΕΣ, που έκανε θραύση, έπεσε στα δίχτυα της Ελληνικής Αστυνομίας. Η επιχειρηματική πρωτοτυπία ήταν κορίτσια που προορίζονταν για γάμους.

Και φυσικά δεν παντρεύονταν τα καλλίγραμμα κορίτσια. Το κύκλωμα τις διέθετε για συνοδούς σε γάμους, όχι βέβαια του γαμπρού, αλλά των καλεσμένων και κυρίως του κουμπάρου, ενώ η συμμετοχή τους σε ένα αξέχαστο “μπάτσελορ” πάρτι θεωρούνταν δεδομένη όπως και η επιτυχία του.

Τι ακριβώς συνέβαινε: 

Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη είχε στήσει διαδικτυακό κύκλωμα με καλλίγραμμα μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη στο Facebook.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης έπειτα από συνεργασία που είχαν με τη διαχειρίστρια εταιρεία του Facebook, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του κυκλώματος και τελικά να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου και της 35χρονης σύνεργου του, μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα στην δικογραφία περιλαμβάνονται και τα ονόματα των τριών καλλίγραμμων γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη 43, 31 και 28 ετών αντίστοιχα, επίσης μόνιμες κάτοικοι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από έρευνες εντοπίστηκε ηλεκτρονική ατζέντα με το πελατολόγιο που είχαν οι τρεις καυτές αλλοδαπές.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των πελατών φιγουράρουν και γνωστά ονόματα τις ελληνικής κοινωνίας, καθώς οι τρεις ξανθιές και εντυπωσιακές “συνοδοί”, είχαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.