ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο γνωστού έλληνα σεφ! Ήταν μόλις 47 ετών!

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 47 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια, ο γνωστός Executive Pastry Chef, Γιάννης Γιάχος, όπως έκανε γνωστό ο ξάδελφός του, Αλέξανδρος Τσουβέλας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο, σεφ. Καλό ταξίδι, ξάδερφε Γιάννη Γιάχο» έγραψε αρχικά ο κωμικός. «Δύο λόγια για τον ξάδερφο κι εξαιρετικό άνθρωπο Γιάννη Γιάχο. Πέρα από την ατέλειωτη αγάπη και το ατέλειωτο ταλέντο στη ζαχαροπλαστική, πέρα από τη μεγάλη του αγάπη για το χωριό στην Αρτα και στον σύλλογο του χωριού, είχε και μια τεράστια αγάπη και καψούρα. Τον Ολυμπιακό. Πιέστηκε τη νύχτα του τελικού και χάρηκε σαν μικρό παιδί. Το πρωί έκανε πλάκα σε φίλους του με κασκόλ της ομάδας στη δουλειά. Η καρδιά του, όμως, δεν άντεξε. Καλό ταξίδι, ρε χορευταρά, που σε άλλους μάθαινες για γλυκά, σε μένα να χτυπάω το πόδι στον τσάμικο τρεις φορές στον αέρα» πρόσθεσε.

Πάθανε μία μέρα μετά τον τελικό του Conference League.

Ο Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά οι ρίζες του προέρχονται από το ορεινό χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Εμπνευστής και μέντοράς του ήταν ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ο οποίος ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι Αττικής (Άλσος).