ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικο αγοράκι την ώρα που γυρνούσε από το σχολείο!

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας μητέρας στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με την οποία ο ανήλικος γιος της παρενοχλήθηκε από παιδόφιλο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο. Ο άγνωστος δράστης φέρεται να του έδειξε πορνογραφικό υλικό και να επιχείρησε να τον φιλήσει!
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικίας περίπου 20- 30 χρόνων και μετρίου αναστήματος άνδρας περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας στην περιοχή Λάκκος και, μόλις έφτασε ο μαθητής Δημοτικού, τον έπιασε από το χέρι και τον παρέσυρε στον ακάλυπτο χώρο. 
Εκεί, του έδειξε βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο στο κινητό του και τον φίλησε στο μάγουλο και το μέτωπο! Όμως, το αγοράκι αντέδρασε και χτύπησε δυο φορές τον άγνωστο, καταφέρνοντας να του ξεφύγει. 
Μόλις το παιδί περιέγραψε στη μητέρα του την τρομακτική εμπειρία του, εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης. Ωστόσο, το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, είναι η σχετικά ασαφής περιγραφή του που έδωσε το τρομοκρατημένο αγόρι.