ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Σε κώμα 2χρονο αγγελούδι από ξυλοδαρμό του εραστή της μητέρας του (Βίντεο)

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται ένα αγοράκι 2 τών, το οποίο ξυκοπήθηκε άγρια στην Κόρινθο από τον εραστή της μητέρας του, επειδή αρνούνταν να βγει για ζητιανιά στα φανάρια.

 

 

Το ανθρωπόμορφο τέρας, έδειρε το μωράκι μέχρι που εκείνο έπεσε σε κώμα, ενώ κρατούσαν τον παιδί σε αυτή την κατάσταση επί 3 ημέρες στο σπίτι, χωρίς να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, πρόκειται για οικογένεια ρομά, στην οποία ο βιολογικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται στη φυλακή και ο εραστής της μητέρας πίεζε το 2χρονο αγοράκι να «δουλέψει» στα φανάρια για να του φέρνει λεφτά. Καθώς εκείνο έκλαιγε και δεν ήθελε να πάει, αποφάσισε να το στείλει ένα βήμα πριν το θάνατο και το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Συγκλονιστική είναι η αφήγηση του γιατρού του νοσοκομείου στην Κόρινθο, όπου μεταφέρθηκε αρχικά. «Μας το έφεραν στα απείγοντα σε κωματώδη κατάσταση. Τόσα χρόνια γιατρός δεν έχω ξαναδει τέτοια κατάσταση. Έχω συγκλονιστεί» είπε ο γιατρός στο korinthostv.gr. 

Η μαρτυρίας της μητέρας σοκάρει, καθώς ο δράστης χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του, το άτυχο αγοράκι αφήνοντας μέχρι που έσπασε όλα τα οστά του… 
Ο 23χρονος έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.