ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Λάρισα! Μαχαίρωσαν αθλητικό συντάκτη, την ώρα, που έκανε εκπομπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και ο δράστης διαπληκτίστηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού “OK RADIO”.

Ο δράστης ήθελε να κάνει παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά ο παραγωγός αρνήθηκε να διακόψει τη ροή της με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Κατά τη διάρκεια του καυγά, όμως, ο εισβολέας έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον Γιάννη Καλογιάννη στον οπίσθιο μηριαίο τραυματίζοντάς τον!

Ο Γιάννης Καλογιάννης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάτι σοβαρότερο, καθώς το τραύμα στον μηρό αποδείχθηκε επιπόλαιο. Ήδη αυτή την ώρα ο αθλητικογράφος έχει πάρει εξιτήριο και καταθέτει στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης του "Ok Radio" Παναγιώτης Κιούσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας το οποίο συνέβη στον αέρα της εκπομπής ζωντανά εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Καλογιάννη. Το καταδικάζουμε απερίφραστα χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες αφού ήδη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας έχουν επιληφθεί του θέματος ώστε να μάθουμε τους δράστες και τι ακριβώς έγινε".