Τρεις Ελληνες, ηλικίας 54, 51 και 50 ετών, συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Μύκονο, ενώ στην κατοχή των δύο βρέθηκε και οπλισμός.
Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε σημαντική ποσότητα συσκευασμένης κοκαΐνης, έτοιμη προς πώληση, καθώς και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, στις 21 Ιουλίου αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Μυκόνου τον 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε τον 54χρονο με ποσότητα κοκαΐνης και τους συνέλαβαν. Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες σε οικία που διέμενε ο 51χρονος, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου βρέθηκαν συσκευασίες κοκαΐνης.
Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων, αλλά και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.