3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα του «δράκου της Αθήνας»! Τρεις μέχρι τώρα επιθέσεις!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «δράκου της Αθήνας». Στήνει καρτέρι σε νεαρές κοπέλες σε σκοτεινά σημεία του κέντρου, κυρίως σε Ομόνοια, Μεταξουργείο και Κεραμεικό. Τις ακολουθεί, τις ακινητοποιεί και προσπαθεί να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στο αποκλειστικό βίντεο του MEGA έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η επίθεση που δέχθηκε 30χρονη στην οδό Πηλέως και Μενάνδρου ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Στο στενό δρομάκι επί της οδού Πηλέως η 30χρονη έζησε τον απόλυτο τρόμο. Ο δράστης με την άσπρη μπλούζα την καταδιώκει την ρίχνει στο έδαφος δευτερόλεπτα αργότερα, την αρπάζει από το λαιμό και προσπαθεί να τη βιάσει. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της νεαρής γυναίκας σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά. Έτσι κατάφερε να σωθεί άκουσε τις φωνές της ένας περαστικός.

Τρεις γυναίκες 27 και 30 ετών έχουν καταγγείλει σε βάρος τους απόπειρες βιασμού από τον αδίστακτο και επικίνδυνο άνδρα ασιατικής καταγωγής που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ένα από τα θύματα επίθεσης, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

«Πρέπει να ήταν το πολύ 1.65 με 1.68 το πολύ, κοντός, πολύ αδύνατος μελαχρινός. Μου επιτέθηκε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο προσπάθησε να φέρει το σώμα μου κοντά στον κορμό του και μου έλεγε “sex, sex”, αυτό, τρεις φορές “sex”. Τον έσπρωξα για να δω αν κρατάει κάποιο μαχαίρι ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο έτσι ώστε αν δω ότι κρατάει κάτι να του πετάξω τα πράγματα μου και να αρχίσω να τρέχω».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA