ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας 14χρονης που πέθανε από ιατρικό λάθος! «Τη βλέπω μπροστά μου και μου λέει άδικο»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον άδικο χαμό της 14χρονης Γωγώς. Ο πατέρας της, Πατήρ Βησσαρίων, περιμένει να δικαιωθεί η μνήμη της στις δικαστικές αίθουσες, με την ακροαματική διαδικασία να ξεκινά τις επόμενες μέρες.

Η 14χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο στομάχι προκειμένου να απαλλαχθεί από την παχυσαρκία και να αποφύγει το bullying που βίωνε καθημερινά για την εξωτερική της εμφάνιση.   Τον Οκτώβρη θα ξεκινήσει η δίκη, με τον γιατρό να κατηγορείται για κακούργημα. Του έχει απαγορευτεί να διενεργεί και να συμμετέχει σε χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι να αποφανθεί το δικαστήριο.

«1151 μέρες πέρασαν… Μετρώ μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα, λεπτό το λεπτό. Έρχεται η ώρα 4 παρά 20 το πρωί, που με πήραν και μου είπαν ότι τελείωσε, και πολλές φορές με βρίσκει ξύπνιο αυτή η ώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε την υπόθεση στα χέρια της δικαιοσύνης», λέει ο Πατήρ Βησσαρίων στο STAR.

«Έρχεται ο Οκτώβριος, που στα Γιαννιτσά θα έχουμε την πρώτη δικάσιμο με την ελπίδα να δώσουμε ένα τέλος στην πορεία ενός ανθρώπου δε λέει συγγνώμη, που δεν παραδέχεται τα λάθη του, που τόσα χρόνια απασχολεί τη δικαιοσύνη με παρόμοιες υποθέσεις. Να δικαιωθεί η μνήμη της Γωγώς, και να μην υπάρξει άλλο θύμα».

Ο πατέρας της 14χρονης συγκινείται. «Τη βλέπω μπροστά μου και μου λέει »άδικο»», λέει με παράπονο. Σαν πατέρας πρέπει να κάνει κάθε τι που περνά από το χέρι του για τη δικαίωση της Γωγώς.

«Σκοπός δεν είναι η δημοσιότητα, σκοπός είναι να προλάβουμε να μη συμβεί και σε άλλους, Σε αυτά τα τρία και πλέον χρόνια έχω λάβει πολλά μηνύματα. Μάλιστα, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο κάποιος και μου είπε ότι εάν τον είχε καταγγείλει όταν μπήκε 3,5 μήνες στην εντατική εξαιτίας του σήμερα ίσως να ζούσε του παιδί σου. Έτσι πήρα την απόφαση να μη σιωπήσω…Όλα στο φως».

πηγή φωτογραφιών STAR