3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν τα σημειώματα πρεσβυτέρας για την κακοποίηση που βίωνε από ιερέα σύζυγο της (ΦΩΤΟ)

Στη διαδικασία της προανάκρισης βρίσκεται η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα 64χρονη σύζυγο του 74χρονου, συνταξιούχου σήμερα, ιερέα συζύγου της στην Κρήτη.

Η ΕΡΤ παρουσιάζει  αποσπάσματα γραπτών της πρεσβυτέρας, που είναι αποκαλυπτικά τόσο της ευαισθησίας και της λεπτότητας του χαρακτήρα, της, όσο και της βασανιστικής και ταπεινωτικής ζωής που περνούσε από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών.

«Μετά από 7,5 χρόνια γάμου και μέσα από πολλές στενοχώριες και με παρακάλια στο Θεό, μου έστειλε τα παιδιά μου. Αυτά είναι η ζωή μου, για αυτά ζω και αντέχω την αδικία μου με κυνηγάει από την πρώτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με άνδρα, με τον Νίκο τον άνδρα μου, που αργότερα έγινε ιερέας», εξομολογείται η γυναίκα, που περιγράφει τη μαρτυρική ζωή που υπέμενε: «Με έχει χτυπήσει πολλές φορές, με προσβάλλει, δεν υπάρχει λέξη πρόστυχη που να μην την έχω ακούσει».

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη βασανισμένη ζωή της πρεσβυτέρας στην Κίσσαμο – Τι απαντούν τα παιδιά της στη Μητρόπολη (ηχητικό)

Η γυναίκα προσπαθούσε να μην πληγωθούν τα παιδιά της, αλλά και θεωρούσε ότι το γεγονός ότι ήταν ιερέας, δεν της επέτρεπε να αντιδράσει δημόσια.

«Τα παιδιά μας έχουν ακούσει πολλά ολόκληρες νύχτες. Τους έλεγα μιλιά, αχνιά, για εμένα σας παρακαλώ. Δεν ήθελα να μάθει κανείς τίποτα, ούτε οι δικοί μου, ούτε οι χωριανοί, ούτε κανείς. Η θέση του δεν το επιτρέπει».

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη βασανισμένη ζωή της πρεσβυτέρας στην Κίσσαμο – Τι απαντούν τα παιδιά της στη Μητρόπολη (ηχητικό)