ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός μετά τη δολοφονία – Φόβοι για βεντέτα για ένα… σκυλί σε καταυλισμό μεταναστών

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς υπάρχουν φόβοι για ξέσπασμα βεντέτας στον καταυλισμό μεταναστών στη Μαλακάσα, μετά την άγρια δολοφονία ενός πρόσφυγα από τη Συρία.

Ήδη έχουν γίνει έντεκα συλλήψεις για τη θανατηφόρο συμπλοκή, που ξεκίνησε, όταν το θύμα της ανθρωποκτονίας ή κάποιος συμπατριώτης του, που διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας Μαλακάσας πέταξε μέσα σε κοντέϊνερ που έμενε ένας άνδρας από το Αφγανιστάν, έναν σκύλο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θεωρήθηκε σοβαρή προσβολή, η οποία θα έπρεπε να απαντηθεί, με τον νεαρό από το Αφγανιστάν να ειδοποιεί τους ομοεθνείς του. Η άγρια συμπλοκή είχε αποτέλεσμα νεκρό έναν νεαρό από τη Συρία και 8 τραυματίες.  

Οι δράστες δεν δίστασαν να τοποθετήσουν ένα κινητό τηλέφωνο στο… στόμα του θύματος, που είχε πέσει νεκρός από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, τα οποία προήλθαν από ξυλοδαρμό και λιθοβολισμό.