ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί η μόλις 3,5 ετών Μαρία

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό της μόλις 3,5 ετών Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη, που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Το κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην περιοχή για να γιορτάσουν το Πάσχα και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε με το αδερφάκι της.

 

 

 

 

Η μικρή Μαρία έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Η οικογένεια αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με το Χαμόγελο του Παιδιού στο 116.000 είτε με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα της χώρας. Λόγω της ηλικίας της και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού. Ο πατέρας της, Αντώνης Πρίντεζης, είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσει το κακό που τους βρήκε. «Κάνουμε έκκληση να βρεθεί το παιδί μας.Έψηνα το αρνί και έχασα το ένα μου παιδί…»

 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Γιαννόπουλος, επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού κάνει και εκείνος έκκληση να κινητοποιηθεί ο κόσμος για να βρεθεί το μικρό κοριτσάκι, τονίζοντας ωστόσο ότι η συγκεκριμένη εξαφάνιση είναι ένα από τα πιο δύσκολα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές και μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού.