3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ξυλοδαρμό γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η 32χρονη βρισκόταν το βράδυ της 4ης Ιουλίου σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Ρόδου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Εκεί εμφανιζόταν ο 43χρονος γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος απρόκλητα απευθυνόταν από μικροφώνου στην 32χρονη με τρόπο απαξιωτικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν τελείωσε το πρόγραμμα πέρασε από δίπλα της, της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα χέρια, στο ύψος των μπράτσων και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα.

Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντάς την προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού, καθώς και ο σύζυγός της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε. Τότε ο τραγουδιστής άρχισε να βρίζει και τους δύο και αποχώρησαν από το κατάστημα.

Για το βίαιο περιστατικό, η 32χρονη υπέβαλε μήνυση εις βάρους του 43χρονου γνωστού τραγουδιστή και ο τελευταίος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Στη συνέχεια η 32χρονη στη συνέχεια απέσυρε τη μήνυση, καθώς και οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.