slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου! Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί!

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 44χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Το άτομο που συνελήφθη ως ο κύριος ύποπτος για την εκτέλεση είναι παλιός γνώριμος των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής γνωστού εφοπλιστή, που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες στη ΓΑΔΑ από περιοχή της Αθήνας καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνδρας αυτός, ελληνικής καταγωγής, μπήκε στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 54χρονου μετά από ενδείξεις που βρέθηκαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ καθώς όσα βρέθηκαν εκεί «φώτισαν» πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, όπου σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπο του.

Πάντως μέχρι στιγμής ο σκληρός ποινικός, όπως τον χαρακτηρίζουν στελέχη της Αστυνομίας, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος του 54χρονου και την έχουν μεταφέρει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

πηγή φωτογραφιών in.gr