ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σε κατάσταση αμόκ ο 41χρονος που πυροβόλησε δύο άτομα μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του από τη νυν σύντροφό του

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας ο 41χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 35χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της χθες από την 26χρονη νυν σύντροφο του, στο Κορωπί.

Λίγο νωρίτερα, ο 41χρονος είχε μεταβει στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης συντρόφου του και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον, με κυνηγετική καραμπίνα, καθώς τον θεωρεί ως υπαίτιο για την τραγική τροπή που πήραν τα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πυρά του 41χρονου δέχτηκε και μία γυναίκα που ήταν στον ίδιο χώρο. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο δράστης του παρολίγο νέου φονικού, μετά τους πυροβολισμούς είχε κλειστεί στο αυτοκίνητό του, ζητούσε να δει τα παιδιά του και απειλούσε να αυτοκτονήσει.    

Το χρονικό της τραγωδίας

Η εν διαστάσει σύζυγος του 41χρονου, έπεσε χθες βράδυ νεκρή από τις μαχαιριές της νυν συντρόφου του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης είναι μία 26χρονη η οποία μετέβη στο Κορωπί, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη, μητέρα δύο παιδιών. Εκεί οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν στην αυλή και η 26χρονη μαχαίρωσε τουλάχιστον πέντε φορές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη.

Ο 41χρονος  μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα-την πρώην σύζυγό του στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου όπου η γυναίκα λίγο  αργότερα κατέληξε.

Η 26χρονη, η οποία επίσης έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον 41χρονο, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Αστυνομία αποδίδει το φονικό σε προσωπικές διαφορές των δύο γυναικών. Σύμφωνα  με πληροφορίες, η 26χρονη  φοβόταν ότι ο 41χρονος  θα ξαναγυρνούσε στην πρώην σύζυγό του…