ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού δικηγόρου- Το τελευταίο μήνυμα στη μητέρα του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης νεαρού δικηγόρου από την Κρήτη ο οποίος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και 22 ημέρες.

 

 

Το πρωί η μητέρα του αγνοούμενου άνδρα, έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της αλλά και στον ίδιο της τον γιο. 

Σύμφωνα με την κυρία Αγαπάκη ο γιος της Γιάννης Αγαπάκης, αγνοείται εδώ και 22 ημέρεςαπό την Κομοτηνή όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός άνδρας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική Σχολή Κομοτηνής επέλεξε να μείνει στην πόλη για να εργαστεί και παράλληλα να συνεχίσει τις σπουδές του σε ανώτερο επίπεδο. 

Οι σχέσεις μητέρας και γιου σύμφωνα με την κυρία Αγαπάκη ήταν άριστες και η επικοινωνία τους καθημερινή. Όπως είπε η μητέρα του αγνοούμενου στον Γιώργο Παπαδάκη, στις 13 Οκτωβρίου το βράδυ μίλησαν στο τηλέφωνο και ο Γιάννης της ζήτησε να τον ξυπνήσει το πρωί. Όντως το επόμενο πρωί η μητέρα του, τού τηλεφώνησε όμως ο γιος της δεν σήκωνε το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του.

Τότε πήρε το κινητό της τηλέφωνο για να τον καλέσει και είδε ότι είχε λάβει μήνυμα από τον γιο της που ανέφερε «φεύγω γιατί με κυνηγούν…».

Σύμφωνα με την ίδια όπως προέκυψε από έρευνα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στην οποία απευθύνθηκε το στίγμα του κινητού έδειξε ότι ο γιος της βρισκόταν στην περιοχή Μενεμένη της Θεσσαλονίκης. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και ο νεαρός δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.