ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι δήλωσαν οι γιαγιάδες που τάισαν το προσφυγόπουλο και έγιναν viral

​Η φωτογραφία τριών γιαγιάδων από τη Μυτιλήνη που τάισαν ένα βρέφος προσφυγόπουλο έγινε viral και προφανώς χωρίς να το γνωρίζουν. 

 

 

 

«Το μπιμπερό έκαιγε. Δεν το έπιανε το μωρό. Το δροσίσαμε σε μία βρύση και του το δώσαμε», ανέφερε η κυρία Μαρίτσα Μαυροπούλου.

Η κυρία Μαυροπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, αναφέρθηκε στο περιστατικό που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η κυρία Ευστρατία, η κυρία Μαρίτσα και η κυρία Μηλίτσα, όπως είναι τα ονόματα των τριών γυναικών, λένε ότι«του τραγουδούσαμε και ήπιε το γάλα μονορούφι».

«Ήταν πολύς κόσμος μαζωμένος στον Πλάτανο, καθώς είχαν φτάσει τρεις βάρκες. Είδαμε τη μητέρα την ώρα που άλλαζε τα ρούχα της και της είπαμε ότι το μωρό πεινάει. Έδωσαν στο μωρό ένα μπιμπερό, αλλά αυτό δεν ήθελε το γάλα. Το δοκίμασα στο χέρι μου και ήταν καυτό. Εκεί δίπλα είχε μια βρύση και κρύωσα εκεί το μπιμπερό και μετά το μωρό το ήπιε το γάλα», είπε περιγράφοντας τι συνέβη εκείνο το πρωί η κυρία Μαρίτσα Μαυροπούλου, μια από τις τρεις διάσημες – πλέον – γιαγιάδες του νησιού.

Το μωρό ήταν μηνών δήλωσε η κυρία Μαρίτσα με τα τρία εγγόνια η οποία αφοπλιστικά δήλωσε ότι «δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι έχουμε γίνει διάσημες».

 Έλληνας τραγουδιστής επισκεπτόταν «μάγισσα» για να κάνει.. βουντού σε πρώην