ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο» είπε στους αστυνομικούς ο 81χρονος!

«Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο» είπε στους αστυνομικούς ο 81χρονος δολοφόνος της συζύγου του στην Αλεξανδρούπολη, μέσα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, όπως τους είπε, το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι τους καβγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκεπτόταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 81χρονος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καβγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», είπε μεταξύ άλλων ο ηλικιωμένος που σκότωσε τη γυναίκα του με 12 μαχαιριές, όπως είπε ο ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία στο σπίτι.