3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ξεκινάει την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου η πρώτη δίκη, για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στο Ρέντη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα δώσει το παρών προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη και τη διμοιρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 201/8 από 03/02/2025 ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 άρχεται η δίκη για τη δολοφονία του αείμνηστου συναδέλφου μας Γιώργου Λυγγερίδη στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά – οδός Σκουζέ 3-5 – ώρα 08.30.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα δώσουμε το παρών προκειμένου να συμπαρασταθούμε και να εμψυχώσουμε την οικογένεια του Γιώργου και τη διμοιρία του, διατυμπανίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι αστυνομικοί ΔΕΝ είναι αναλώσιμοι, ΔΕΝ είναι αριθμοί.

Προς τούτο, καλούμε όλους τους συναδέλφους, τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της χώρας, καθώς και τις Ομοσπονδίες όπως παρευρεθούν μαζικά.

Είναι χρέος όλων μας

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑΜΕ

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών, ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης, ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος»