ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα Χαρδαλιά για τις Ευρωεκλογές

Ξεχώρισε η αναφορά του Περιφερειάρχη Αττικής στην κρισιμότητα της κάλπης της 9ης Ιουνίου και στο διακύβευμα των Ευρωεκλογών, κατά την ομιλία του στην ειδική θεματική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της «Attica Green Expo».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «όλα όσα έχουμε ως Ευρωπαίοι πολίτες πετύχει όλα αυτά τα χρόνια με το εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι οι ισχυρές βάσεις που μας εγγυώνται μακροπρόθεσμα ευημερία και ασφάλεια. Και αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής στάθηκε, εξάλλου, στην επιδραστικότητα των αποφάσεων των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και κυρίως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην καθημερινότητά μας, αλλά και στην αναπτυξιακή πορεία των τοπικών οικονομιών.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών, ρίχνεται και ο ίδιος ο Χαρδαλιάς στη μάχη, με περιοδείες στη βόρεια Ελλάδα, ενώ αναμένεται να δώσει το παρών και στην προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης.

πηγή: e-ota.gr