3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σκισμένο πουκάμισο και τα όσα ισχυρίζεται ο ποινικολόγος για τον καβγά με την ασκούμενη συνάδελφο!

Νέα στοιχεία για την υπόθεση ξυλοδαρμού με πρωταγωνιστές γνωστό δικηγόρο και μία συνάδελφό του. Οι δύο πλευρές έχουν εντελώς διαφορετικούς ισχυρισμούς για τα όσα έχουν καταγγελθεί για ξυλοδαρμό και λεκτικές επιθέσεις.

Ο γνωστός ποινικολόγος παρέδωσε στις Αρχές το σκισμένο λευκό πουκάμισό του και ταυτόχρονα κατέθεσε μήνυση εναντίον της συναδέλφου του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η καταγγέλλουσα ήταν εκείνη που του το έσκισε την Κυριακή των Βαΐων, την  28η Απριλίου μέσα στο αυτοκίνητο του  έξω από το γήπεδο στο Ρέντη  μετά από ένα καυγά. Ο γνωστός ποινικολόγος υποστηρίζει ότι ο καυγάς ξεκίνησε γιατί η 43χρονη δικηγόρος απαιτούσε να χωρίσει από τη σύζυγό του, καθώς αυτός λίγες ώρες νωρίτερα της ζήτησε να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίζεται για το συμβάν: «Έκανα να βγω από το αυτοκίνητο και τότε μου όρμηξε και με άρπαξε από το δεξί μου χέρι και με το άλλο χέρι με τραβούσε από το πουκάμισο». Συνεχίζει την αφήγηση του λέγοντας: «Την ρώτησα: ‘Τι είναι αυτά που κάνεις;». Ακολούθως της είπα: «Άσε με να φύγω». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ακούμπησε την δικηγόρο, γιατί όπως αναφέρει, είχε ήδη «περισσότερος από τον μισό» από το αυτοκίνητό του.

«Συνεπεία της ορμής και της μανίας της, μου καταξέσκισε το πουκάμισο, προκαλώντας μου  κατάπληξη  για την δύναμη που είχε ασκήσει» ισχυρίζεται ο γνωστός ποινικολόγος.

πηγή φωτογραφίας STAR