ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στερνό αντίο στην Ανθή – Όλη η αλήθεια για την σχέση παιδιών- πατέρα

Η τελευταία πράξη του δράματος της Κοζάνης θα παιχτεί σήμερα, Δευτέρα, στο Κοιμητήριο Σχιστού στην Αττική στις 16:00. 

 

 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Ανθή Λινάρδου η οποία δολοφονήθηκε από τον άντρα και πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους.

Την ίδια στιγμή, μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Τάσος Τσιουχάρας, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την γυναίκα του, δίπλα από το δωμάτιο που κοιμούνταν τα παιδιά τους, στις φυλακές Γρεβενών. Ο 40χρονος δράστης, μετά την σύλληψη του κρατούταν στις φυλακές της Κοζάνης.

Ο δικηγόρος του, Κουλιούφας Άδωνις, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr ξεκαθάρισε πως ο συζυγοκτόνος έχει μετανιώσει 100% για τις πράξεις του και τόνισε πως θέλει να επικοινωνήσει με τα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη ο δικηγόρος του θα επικοινωνήσει με την οικογένεια της αδικοχαμένης Ανθής ώστε να βρουν μία λύση για το πώς θα έλθει σε επαφή ο πατέρας με τα παιδιά του.

 Εφιαλτική η πρώτη νύχτα του συζυγοκτόνου μέσα στην φυλακή! Τι συνέβη;

Από την άλλη, όπως ανέφερε  η δικηγόρος των γονιών της Ανθής, Παρασκευή Σαββίδου, τα παιδιά δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας τους.

«Ξέρουν ότι η μαμά τους έχει πεθάνει αλλά δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για έγκλημα με δράστη τον πατέρα τους. Θα χαιρετήσουν μόνα τη μητέρα τους, μακριά από όλους».

Όσο για το αν η οικογένεια της άτυχης Ανθής, και ειδικότερα η μητέρα της που έχει αναλάβει  την κηδεμονία των παιδιών, θα επιτρέψει στον πατέρα να επικοινωνεί με τα παιδιά του, η δικηγόρος απαντάει : «Η οικογένεια της Ανθής θα κάνει ό,τι της πουν οι ψυχολόγοι.  Η μία από αυτές είπε ότι ο πατέρας πρέπει να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και πρότεινε αυτή να γίνει μέσω αλληλογραφίας. Οι γονείς της Ανθής υπερβαίνουν τον εαυτό τους για το καλό των παιδιών»!