3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βαν με το οποίο προσπάθησαν να απαγάγουν 9χρονο στην Αγία Παρασκευή! Πώς γλίτωσε! (ΦΩΤΟ)

Όλα ξεκίνησαν περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, όταν μία μητέρα αποφάσισε να βγάλει βόλτα το εννιάχρονο αγόρι της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, προκειμένου να ηρεμήσει και να μπορέσει να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε δίπλα τους ένα βαν με οδηγό και συνοδηγό γυναίκες, οι οποίες προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τη μητέρα και τον γιο της. Όταν η πλαϊνή πόρτα άνοιξε, η μητέρα είδε μέσα σε αυτό και έναν άντρα, αλλά και δύο παιδικά καθίσματα και ένα τραπεζάκι.

Αγία Παρασκευή - Αρπαγές ανηλίκων

Τότε ξεκίνησε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Κάτοικος τής περιοχής, που την άκουσε, κάλεσε την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου άκουσαν τη μητέρα να τους καταγγέλλει την απόπειρα αρπαγής της ίδιας και του παιδιού της. Έλαβαν την περιγραφή του βαν και μέσα σε δέκα λεπτά το εντόπισαν.

Αγία Παρασκευή - Αρπαγές ανηλίκων

Οδηγός ήταν μία 24χρονη Ελληνίδα, συνοδηγός μία 47χρονη από την Αλβανία και στο κουβούκλιο ένας ομοεθνής της, 38 ετών, οι οποίοι παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό. Οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα αρπαγής και τώρα είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

πηγή φωτογραφιών huffingtonpost.gr