ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους «τσίμπησαν» με εκατοντάδες σακουλάκια κάνναβης

Τέλος στη δράση κυκλώματος που διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στην περιοχή των Εξαρχείων και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας έβαλε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ειδικότερα συνελήφθησαν τρεις μετανάστες ηλικίας 25, 33 και 35 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος και ο 25χρονος ήταν υπεύθυνοι για την παραλαβή και αποθήκευση των ναρκωτικών και αναλάμβαναν την παρακολούθηση και τη λήψη μέτρων αντιπαρακολούθησης και αποτροπής της σύλληψής τους. Από την πλευρά του, ο 35χρονος ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά των ναρκωτικών στον χώρο αποθήκευσής τους, καθώς και την περαιτέρω διακίνησή τους.

Ο 25χρονος και ο 35χρονος κατελήφθησαν να κατέχουν με σκοπό τη διακίνηση 143 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες 247,2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε στην περιοχή των Εξαρχείων και ο 33χρονος. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 105 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 196,2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 4 αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης, χάπι Ecstasy, 1.580 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.