ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Μενίδι:Ένας νεκρός από την κακοκαιρία(βίντεο)

Ένας 50χρονος βρήκε τον θάνατο σήμερα εξαιτίας των πλημμυρών που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση και στην Αττική.

 

Ο άτυχος άντρας μαζί με την μητέρα του εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο τους στην οδό Αριστοτέλους στις Αχαρνές και παρότι αμφότεροι απεγκλωβίστηκαν από περίοικους έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε λιπόθυμος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Η 77χρονη γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διασώθηκε πυροσβέστης που εγκλωβίστηκε σε λάσπες στο Μενίδι

Ακόμα και έναν συνάδελφό τους χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν πυροσβέστες πριν από λίγο στο Μενίδι. Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του πυροσβέστης, ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει πολίτες που διέτρεχαν κίνδυνο από τους χείμαρρους που προκλήθηκαν στην περιοχή, παρασύρθηκε και εκείνος και κόλλησε σε λασπώδες έδαφος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απεγκλωβιστεί.

Στο σημείο έγινε επιχείρηση διάσωσης από συναδέλφους του που τον εντόπισαν και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αφού ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του!

Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Από το πρωί μέχρι τώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί γύρω στις 600 κλήσεις στο λεκανοπέδιο κυρίως από την Δυτική Αττική που επλήγη και περισσότερο. Συγκεκριμένα το Μενίδι, τα Άνω Λιόσια, το Ίλιον, το Καματερό όπου κατέρρευσε και ένα σπίτι επί της οδού Κωστή Παλαμά.

Ευτυχώς εκεί ο ιδιοκτήτης βγήκε σώος αφού πρόλαβε να το εγκαταλείψει ενώ μεγάλα προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην Πετρούπολη όπου συγκεκριμένα ένας μικρός μαθητής που παρασύρθηκε από χείμαρρο σώθηκε τελευταία στιγμή από πολίτες που τον απεγκλώβισαν ανάμεσα από σταθμευμένα αυτοκίνητα όπου είχε εγκλωβιστεί! Δεκάδες οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο και τις υποδομές των γύρω περιοχών.