3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρέμει τους τρεις βιαστές της που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους!

Εκπαιδευτικός, 37 ετών, καταγγέλλει ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις άνδρες, μέσα στο σπίτι της, στην ανατολική Αττική.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι οι όροι όμως -όπως υποστηρίζει το θύμα- δεν τηρήθηκαν.

Η ίδια ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, πριν, όπως λέει, να είναι αργά.

«Με βιάσανε, με σπάσανε στο ξύλο, με πήγαν στο σπίτι μου όπου εκεί σε κατάσταση ανικανότητας συνέχισαν να με χτυπάνε με γροθιές, με αντικείμενα και έχουν αφήσει χρόνια βλάβη στο σώμα μου. Φοβάμαι, νιώθω φόβο, τρόμο κάθε φορά που επιστρέφω σπίτι κοιτώ δεξιά, αριστερά, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω…».

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 η ζωή της 37χρονης εκπαιδευτικού που μιλά με γυρισμένη την πλάτη άλλαξε. Με σφιγμένα τα χέρια δείχνει τα σημάδια στο σώμα της.

Όπως καταγγέλλει τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής την κακοποίησαν σεξουαλικά και σωματικά. Στους τρεις άνδρες ασκήθηκαν πρόσφατα ποινικές διώξεις για ομαδικό βιασμό και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τους επιβλήθηκε ο όρος να μην την πλησιάζουν και να μην επικοινωνούν μαζί της.  Όμως, ο εφιάλτης, όπως ισχυρίζεται η ίδια συνεχίζεται.

«Βρίσκομαι αντιμέτωπη και με τις απειλές τους. Το κορυφαίο ήταν προχθές, Κυριακή βράδυ στην περιοχή μου, σε παραλιακή τοποθεσία, ενώ του έχει επιβληθεί ο περιοστεϊκός όρος να μην με προσεγγίζει με κανένα τρόπο στα 200 μέτρα. Με αντιλήφθηκε, προκλητικά ήρθε στο μέρος μου και παρά την έκκληση μου να φύγει ήρθε δίπλα μου. Πώς μπορώ εγώ να διασφαλίσω την ασφάλειά μου;».

πηγή φωτογραφίας  STAR