ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσοχατζόπουλος: Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα για την εγγύηση της Βίκυς

«Είναι μία καλή στιγμή για τη Βίκυ», ήταν η πρώτη αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της συζύγου του. Πρόβλημα ωστόσο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του ζεύγους, αποτελεί η συγκέντρωση του ποσού των 50.000 ευρώ που ορίστηκε ως εγγύηση για την αποφυλάκισή της, κάτι που ο πρώην υπουργός ελπίζει ότι θα ξεπεραστεί σύντομα.

 

Ο συνήγορός του κ. Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, μετέφερε μιλώντας στο iefimerida.gr τις αντιδράσεις του πρώην υπουργού, που ήταν στο δικαστήριο δίπλα στη Βίκυ Σταμάτη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη», φέρεται να ανέφερε ο κ. Τσοχατζόπουλος, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το πρακτικό θέμα της εξεύρεσης των 50.000 ευρώ, όπως αναφέρει αυτή η πηγή.

«Είναι δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσει να καλυφθεί αυτή η κατάσταση, να βρεθεί η εγγύηση» σχολίασε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Ετσι όπως ήρθε η αποφαση, με το ύψος αυτής της εγγύησης είναι σαν να την αφήνουν μέσα» σχολίασε επίσης ο κ. Παγορόπουλος.

Εκφράζει δε προβληματισμό για το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα να δοθεί προθεσμία για να εξευρεθούν τα χρήματα της εγγύησης. «Αν δεν βρούμε τα χρήματα, δεν πρόκειται να βγει. 'Η αλλιώς, θα μείνει στη φυλακή μέχρι να βρει την εγγύηση», δήλωσε στο iefimerida.gr.