3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Καλογήρου: Ανατροπή με τη δικογραφία, δεν πάει στο Ανθρωποκτονιών

Με τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις του Βασίλη Καλογήρου να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους, τα αποτελέσματα αναμένεται να φέρουν ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του και αυτό γιατί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δε θα δεχθεί τη δικογραφία.

Όπως μετέδωσε το Mega υπάρχουν ενδείξεις ότι τα τραύματα του 39χρονου προήλθαν μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις και είναι βέβαιο ότι όλα τα τραύματα είναι μεταθανάτια.

Υπήρχε μια συζήτηση το προηγούμενο διάστημα για τις δύο κομμένες φάλαγγες του αριστερού του χεριού. Διαπιστώνεται ότι πρώτον δεν είχε καμία αιμορραγία. Δεν είχε κακώσεις στα άλλα δάχτυλα που να δείχνουν ότι έγινε κάποια προσπάθεια ή πάλη για να του κόψει κάποιος τα δάχτυλα. Δεν φαίνεται αίμα στο σημείο.

Το Ανθρωποκτονιών του ελληνικού FBI στην Αθήνα, δεν θα δεχθεί τη δικογραφία όπως φαίνεται. Τώρα συντάσσεται η απάντηση προς τις υπηρεσίες της Θεσσαλίας και θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου θα διεξαγάγει το τελευταίο μέρος της έρευνας, με το δεδομένο ότι δεν υπήρξε κάποιος αναλυτικός λόγος που να εξηγεί γιατί στάλθηκε στο Ανθρωποκτονιών», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στον αέρα του Live News.