ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Δύο νεκροί στο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, δυο χαροπαλεύουν – Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον οδηγό

troxaio-petroy-rallh-mana-kai-korh-nekroi

Δύο είναι τελικά οι νεκροί και τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες από το φριχτό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη. Νεκρός ένας 22χρονος Αστυνομικός και μια 35χρονη, η οποία βρισκόταν στην στάση.

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας σε στάση λεωφορείων στην Πέτρου Ράλλη. Αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στους ανθρώπους που περίμεναν και τους διαμέλισε. Το αυτοκίνητο πήρε σβάρνα τους ανθρώπους που ήταν πεζοί μεταξύ στάσης λεωφορείου και ενός περιπτέρου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και προσέκρουσε στην στάση των λεωφορείων στην Πέτρου Ράλλη. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο ενώ ο κόσμος πήγε να τον λιντσάρει.

petrou-ralli-troxaio-nekroi-mana-korh

petrou-ralli-troxaio-nekroi-mana-korh-2014

Μάχη για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους έδωσαν πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα για να προλάβει το φανάρι.

Τα θύματα είναι ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου δέκα ετών, η 30χρονη μητέρα του και ένας ακόμη άντρας. Από την σφοδρή σύγκρουση έχει τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο, που διακομίσθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Δείτε τη μετέδιδε ο SKAI την στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο

null