Κρυφή κάμερα με τη μορφή κρεμάστρας εντόπισε πελάτισσα σε γυναικεία τουαλέτα εστιατορίου του Ναυπλίου, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία.
H κάμερα έγινε αντιληπτή από πελάτισσα του εστιατορίου, η οποία μοιράστηκε το περιστατικό με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolika.gr, η γυναίκα προχώρησε σε επίσημα καταγγελία – κάτι το οποίο φέρεται να επιβεβαίωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο προανάκρισης και η κρεμάστρα-κάμερα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ.
Παραμένει άγνωστο ποιος τοποθέτησε την κρεμάστρα στην τουαλέτα αλλά το ενδεχόμενο να έχει εγκατασταθεί από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου είναι μάλλον δύσκολο.