3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Έμπειρος χειριστής ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του κάνοντας παραπέντε – Ήταν πατέρας ενός 2χρονου

Από τη Μυτιλήνη ήταν ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ πετούσε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς, έπεσε από υψόμετρο στο έδαφος.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης στο άκουσμα της είδησης έχει βυθιστεί στο πένθος αφού κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ο 33χρονος Ραφαήλ.

Έμπειρος χειριστής ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του – Ήταν πατέρας ενός 2χρονου
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο 33χρονος, πατέρας ενός παιδιού μόλις 2 ετών, βρέθηκε στην Ξάνθη για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον άτυχο άνδρα υπήρχε στην περιοχή και ένας φίλος του, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ψάχνοντας ταυτόχρονα στην περιοχή για να εντοπίσει τον 33χρονο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος δεν επανήλθε.