3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά 17χρονη που καταγγέλλει ταξιτζή για βιασμό! «Θυμάμαι πόσο φοβόμουν!»

Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενο έναν οδηγό ταξί, τον οποίο κατήγγειλε ένα κορίτσι μόλις 17 ετών ότι τη βίασε μετά από διασκέδαση. Η κοπέλα ξέσπασε σε δάκρυα μόλις άκουσε  την αναβολή, καθώς όπως εξήγησε βιώνει μαρτύριο και ζητά δικαίωση για τα όσα έζησε.

Ο κατηγορούμενος οδηγός ταξί δεν εμφανίστηκε, καθώς η δικηγόρος του προσκόμισε έγγραφα δηλώνοντας ασθένεια. Εξαιτίας αυτού δόθηκε αναβολή για τις 4 Ιουνίου 2025.

«Νιώθω αγανάκτηση πιο πολύ, διότι δε γίνεται ένας άνθρωπος να περνάει όλο αυτό που έχει περάσει, να το περνάει δεύτερη φορά για το δικαστήριο και να το περνάει και τρίτη φορά… Ξυπνάω, κοιμάμαι με ένα μόνιμο άγχος. Είναι σαν βασανιστήριο», περιέγραψε το κορίτσι.

Στη συνέχεια, το κορίτσι περιέγραψε το βράδυ που, όπως έχει καταγγείλει, έπεσε θύμα βιασμού από τον ταξιτζή: «Θυμάμαι πόσο φοβόμουν… Φοβόμουν μη μου κάνει κακό, φοβόμουν μη φωνάξω και απλά δε δω το φως του ήλιου».

Η κοπέλα σώθηκε από υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων. Τους έκανε νοήματα ότι κινδυνεύει: «Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω κάτι, έτσι ώστε να με βοηθήσει κάποιος για να φύγω από εκείνη τη στιγμή και την  κατάσταση», περιέγραψε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 17χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με δύο φίλους της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ήταν όλοι τους μεθυσμένοι. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός βίασε το κορίτσι.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι υπήρξε συναίνεση. «Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ξαφνικά εκείνη ένιωσε φόβο και άρχισε να κάνει κάποιες αντίστοιχες εκφράσεις με το πρόσωπό της προς τον υπάλληλο του βενζινάδικου, το οποίο εγώ δεν το αντιλήφθηκα. Συνεχίσαμε να την πάω στο σπίτι της, χωρίς στο μεταξύ να εκφράσει την επιθυμία να κατέβει ή να παραμείνει στο βενζινάδικο», ισχυρίζεται ο οδηγός.