3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τις πανελλήνιες του Αναγνωστόπουλου! «Να καθαρίζει τουαλέτες»

«Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας» είπε ο πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς στο άκουσμα της είδησης ότι ο δολοφόνος της κόρης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλήνιες.

Μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να περνάει στη Νομική, γεγονός που, ο πατέρας της Κάρολαϊν χαρακτήρισε ως «γελοίο».

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@@ας», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή» υποστήριξε οργισμένος ο πατέρας της Κάρολαϊν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους».