ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Xρυσαυγίτης ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην οικογένεια του Φύσσα

Όποιος είχε τη φαεινή ιδέα να διεξαχθούν η δίκη της Χρυσής Αυγής και η δίκη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στον ίδιο χώρο, επιβραβεύθηκε σήμερα με τα αναμενόμενα επεισόδια.

 

Κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη ΣΠΦ, προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα και εκτόξευσαν μπουκάλια στο ακροατήριο, ωστόσο πέρα από το συγκεκριμένο επεισόδιο, είχαμε και ένα άλλο περιστατικό.

Το ξέσπασμα των γονιών του δολοφονημένου από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, Παύλου Φύσσα. Η οργή τους όσο και αν τις πρώτες στιγμές δεν ήταν κατανοητό το τι είχε συμβεί, δεν ήταν απρόκλητη.

Λίγα δευτερόλεπτα, αφού οι "πυρήνες" προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα, οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους στράφηκαν κατά του ακροατηρίου και κατά της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Ο πρώην βουλευτής Κουκούτσης, απείλησε τους δικηγόρους και τους έβρισε λέγοντας "Α…….α" έρχεται η ώρα σας.

 Όπως φαίνεται στο επίμαχο καρέ, εκτός από τις λεκτικές προκλήσεις, ο κ. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενος για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, υψώνει το μεσαίο δάχτυλο προς την οικογένεια του θύματος, δείχνοντας έτσι τη… μετάνοιά του.

 Ακολούθησε το ξέσπασμα της οικογένειας με την αδερφή και τη μητέρα του Παύλου Φύσσα να φωνάζουν προς τους κατηγορούμενους:

"Αυτό θέλατε … Εσείς τις αφαιρείτε τις ζωές και φοβόσαστε. Τί κοιτάς; Δολοφόνοι.  24 άτομα τον κοιτάγατε, όταν τον σκοτώνατε".