ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζούσε τη φρίκη από τον ίδιο της τον πατέρα – Τη βίαζε και την εξέδιδε

Μια κόλαση ζούσε κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς, όπως κατήγγειλε, ο πατέρας της τη βίαζε από τα 15 της και την «πάσαρε» σε ηλικιωμένους έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το cretalive, η 22χρονη σήμερα γυναίκα έχει δώσει στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου, αναλυτικά στοιχεία για την υπόθεση, με τον πατέρα της να οδηγείται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τα όσα αποτρόπαια του αποδίδονται (σεξουαλική κακοποίηση, εμπορία ανθρώπων κλπ) και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Σοκάρει ο εφιάλτης της κοπέλας -Οι βιασμοί, το ξύλο, οι απειλές και η «πάσα» σε ηλικιωμένους έναντι αμοιβής
Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίασε πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών στο αυτοκίνητο και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει σε περίπτωση που το αποκαλύψει.

Μάλιστα, φέρεται ότι της είχε υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνει, κάτι που δεν τήρησε, καθώς τη βίαζε σε τακτική βάση και κάθε φορά γινόταν ολοένα και βιαιότερος.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος άρχισε να «δειγματίζει» την κόρη του σε ηλικιωμένους. Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ενός επιχειρηματία που του έδωσε 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να αναγκάζει το κορίτσι να βρίσκεται με τον ηλικιωμένο σε διαμερίσματά του στο Ηράκλειο, ενώ κάποιες φορές της έδιναν με το ζόρι αλκοόλ και χασίς για να κάμψουν την αντίστασή της.

Μάλιστα, μετά από καιρό βρέθηκαν και άλλοι «πελάτες», μ’ έναν εξ αυτών να είναι ο γιος του ηλικιωμένου.

Της έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό -Έβαζε όλη την οικογένεια τιμωρία στα γόνατα για ώρες
Στην κατάθεση της η κοπέλα είχε αναφερθεί εκτενώς και στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει, εκφράζοντας μίσος και αποστροφή για τον πατέρα της.

Ανέφερε ότι την χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω.

Όταν πάλι πεινούσαν, έβαζε την οικογένειά του μέσα σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς.