LIFESTYLE

Αναρρώνει μετά το εσπευσμένο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού

Αναρρώνει, μετά το έκτακτο χειρουργείο που έκανε, η Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε σήμερα στην εκπομπή της,  ότι ήρθε σε επικοινωνία με τη συνάδελφό της, μετά το χειρουργείο που έκανε: «Εγώ αντάλλαξα ευχές με τη Ναταλία Γερμανού που σημαίνει ότι είναι καλά, έχει συνέλθει από τη νάρκωση, επικοινωνεί, χρησιμοποιεί το κινητό της, βγήκε και στην εκπομπή».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία σημείωσε: «Ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά, είχε κάποιες ενοχλήσεις, δεν είχε δώσει βαρύτητα, έκρινε ο γιατρός της ότι έπρεπε άμεσα να προβεί σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά, βγήκε και χθες στην εκπομπή. Όταν, όμως, υποβάλλεσαι σε χειρουργική επέμβαση, χρειάζεται ένας χρόνος ανάρρωσης. Μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να πάρει και λίγο παραπάνω χρόνο γιατί εξαρτάται πώς αντιδρά ο κάθε οργανισμός».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι της ομάδας της ενημερώθηκαν Παρασκευή βράδυ ότι η Ναταλία Γερμανού δεν θα τα καταφέρει και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δημιουργήθηκε μία αγωνία και μία αναστάτωση.

Όταν, όμως, η ίδια τους καθησύχασε και έστω ξαφνικά το εντόπισε και θα το αντιμετωπίσει, νομίζω ότι όλα κύλησαν με ηρεμία».