Με μια πρώτη ματιά, σ’ αυτές τις δύο φωτογραφίες βλέπουμε δύο μαμάδες να έχουν βγάλει τα μωρά τους βόλτα…
Κι όμως! Στη μία η Αθηνά Οικονομάκου έχει βγάλει βόλτα με το καρότσι τον μόλις ενάμιση μήνα γιο της -θα τον ονομάσει Μάξιμο- και στην άλλη φωτογραφίζει τη μαμά της Γεωργία να απολαμβάνει τη δική της βόλτα με τον εγγονό της.
Η Γεωργία Οικονομάκου έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς είναι από τις πιο όμορφες γιαγιάδες που έχουμε δει, ενώ η ηθοποιός με τη σειρά της έγραψε στο Instastory που ανέβασε: «Η καλύτερη γιαγιά!»
[ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ηλίου η Γεωργία Οικονομάκου πηγαίνει περίπατο τον εγγονό της]
Η Αθηνά δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που είναι πλέον μητέρα και απολαμβάνει κάθε στιγμή. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο με τους δικούς της.
espressonews.gr