Στην Καμπότζη βρέθηκε, για την προώθηση της νέας ταινίας της «First They Killed My Father», η Αντζελίνα Τζολί και αποφάσισε να ασχοληθεί με την… μαγειρική της περιοχής, ετοιμάζοντας μαζί με τα παιδιά της ένα ασυνήθιστο όσο και αποκρουστικό για πολλούς γεύμα.
Μπροστά στην κάμερα του BBC και με τη χρήση μιας υπαίθριας κουζίνας, η οικογένεια Τζολί άρχισε να φτιάχνει «εδέσματα» όπως αράχνες και σκορπιούς!
Όλα τα παιδιά βοηθούσαν τη μητέρα τους χωρίς να δείχνουν αποστροφή για τα έντομα, ενώ η ίδια τους έδινε οδηγίες για το πώς θα καθαρίσουν τις ταραντούλες: «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα», συμβούλευε η 41χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Η Τζολί μίλησε στο βρετανικό κανάλι για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα, παρόλο που ανέκαθεν ήταν ένα είδος δίαιτας να τρως έτσι, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ξαναφάει έντομα στο παρελθόν: «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο η Τζολί, προσθέτοντας ότι στη γεύση είναι σαν… τσιπς.
Στη συνέχεια ρίχνει στο τηγάνι τις καθαρισμένες αράχνες και τους σκορπιούς και αφού έγιναν τους σέρβιρε με λίγη σαλάτα.
Μάλιστα στο τέλος είπε: Είναι πολύ ωραία στη γεύση»!