LIFESTYLE

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μουγκοπέτρος! Ανησυχία για το μάτι του

Για τουλάχιστον 20 ημέρες θα παραμείνει ακόμα στο νοσοκομείο ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος, μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη σε 2 δάχτυλα, από έκρηξη κροτίδας στα χέρια του.

Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου παραμένει νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ, για 9η ημέρα, με τους γιατρούς να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την κατάσταση της υγείας του.

Όμως οι γιατροί του «Γ. Γενημματάς» που τον κουράρουν για το πρόβλημα στο μάτι του είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι, καθώς οι τελευταίες οφθαλμολογικές εξετάσεις του, δεν έδειξαν τα αποτελέσματα που περίμεναν και έτσι ο μουσικός παραμένει με 10% όραση από το δεξί του μάτι, όπως αναφέρει το MEGA.

Το αν θα μπορέσει να αποκατασταθεί η όρασή του είναι ακόμα άγνωστο και τόσο η οικογένειά του και οι φίλοι του, όσο και όλοι όσοι συγκινήθηκαν με την ιστορία του, εύχονται να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, ο Άρης Μουγκοπέτρος συζητά διεξοδικά με τον θεράποντα γιατρό του για τα τεχνητά μέλη που θέλει να προσθέσει στο χέρι του.

Όπως ο ίδιος τονίζει, σκοπός του δεν είναι να «μπαλώσει» τα 2 ακρωτηριασμένα του δάχτυλα αλλά να μπορέσει και πάλι να είναι λειτουργικός και να παίζει το αγαπημένο του κλαρίνο.

Όπως λένε οι γιατροί, ο μουσικός θα παραμείνει στο νοσοκομείο για άλλες 20 ημέρες, ώστε να σιγουρευτούν πως είναι εντάξει στην υγεία του.