Αντιμέτωποι με πολλά αστέρια Μισελέν ήρθαν οι φιναλίστ του MasterChef την πρώτη μέρα του τελικού, από την Ισπανία.
Τρεις αντιγραφές από το μενού του Ισπανού βραβευμένου σεφ κλήθηκαν να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Μανώλης και η Σπυριδούλα στην πρώτη ημέρα του τελικού του MasterChef.
Ο σεφ Πάουλο Αιραούδο είναι γεννημένος στην Αργεντινή από γονείς Ιταλούς μετανάστες και έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο αποκτώντας σημαντικές μαγειρικές εμπειρίες. Το 2015, ως σεφ και συνιδιοκτήτης του La Botega καταφέρνει να κερδίσει το πρώτο αστέρι του Μισελέν. Το 2017 αποφάσισε να ανοίξει το εστιατόριο Amelia στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, όπου κέρδισε επίσης αστέρι Μισελέν λίγους μήνες αργότερα.
Όπως εξήγησαν οι τρεις κριτές που συνόδευσαν τους διεκδικητές του τίτλου του MasterChef 3 στην Ισπανία, ο βραβευμένος σεφ θα είναι ο μόνος που θα βάλει τη βαθμολογία του στην προσπάθεια της Σπυριδούλας και του Μανώλη.
Η βαθμολογία μάλιστα σφραγίστηκε αμέσως και δεν θα κοινοποιηθεί παρά το βράδυ της Τετάρτης στο ζωντανό τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης του νικητή.
Η Σπυριδούλα και ο Μανώλης είχαν μαζί τους στο ταξίδι τους τον Πάνο και τον Χρήστο, οι οποίοι ωστόσο, όσο εκείνοι έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef, απολάμβαναν την αμμουδιά και τη θάλασσα της ισπανικής πόλης που τους φιλοξενούσε.
Τη δεύτερη μέρα του τελικού MasterChef, Σπυριδούλα και Μανώλης επιστρέφουν στο στούντιο του MasterChef όπου τους περιμένουν οι συμπαίκτες τους, αλλά και οι κριτές.
Οι δύο φιναλίστ του MasterChef θα πρέπει να ανταποκριθούν σε μια σειρά από δοκιμασίες συλλέγοντας όσο πιο υψηλή βαθμολογία πριν την τελική κρίση, την αντιγραφή της Τετάρτης μιας από τις δημιουργίες του διακεκριμένου Ελληνα σεφ που εργάζεται στο Παρίσι, Φίλιππου Χρονόπουλου.