Μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας αλλά και πλούσιες γευστικές εμπειρίες περιλαμβάνει η παρουσία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στη FOOD EXPO GREECE 2025 στο METROPOLITAN EXPO (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος).
Το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 12.00, το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ, A06/B05, στην Αίθουσα 2, θα είναι ανοιχτό για συζήτηση, γευστικές εμπειρίες Fish from Greece δια χειρός chef Κωνσταντίνου Βασάλου και δροσερό κρασί από την Οινοποιία Κουτσοδήμου.
Κορυφαίο γεγονός της ημέρας η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) μεταξύ της ΕΛΟΠΥ και της εταιρίας Δίχτυα ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ.