Θα σας… κόψουν την όρεξη τα εκθέματα ενός από τα πιο αηδιαστικά μουσεία του κόσμου, το οποίο μάλιστα σας προσκαλεί να… γευτείτε τα «εδέσματά» του.
Ο λόγος για το Μουσείο Αηδιαστικού Φαγητού, που φιλοξενεί 80 φαγητά από όλο τον κόσμο, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία και να τα μυρίσουν, αλλά και να τα δοκιμάσουν!
Στη συλλογή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ψητά ινδικά χοιρίδια (μία κλασική συνταγή από το Περού), casu marzu – το τυρί με προνύμφες από τη Σαρδηνία, σούπα Menudo – η μεξικάνικη εκδοχή του πατσά, HakarI ή αλλιώς σιτεμένο καρχαρία Ισλανδίας, Kiviak Αρκτικής που είναι φώκια γεμιστή με εκατοντάδες μικροσκοπικά πτηνά που αφήνεται να ωριμάσει για 18 μήνες, πέος ταύρου και κρασί ρυζιού με ποντίκια από την Κίνα, αλλά και μία από τις πιο παράξενες σπεσιαλιτέ της Σουηδίας, το Surstromming, κονσερβοποιημένη ρέγγα με απίστευτα δυνατή και δυσάρεστη μυρωδιά.