ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτός σε διάλογο δηλώνει ο Θεοχαρόπουλος

«Δεν περιχαρακωνόμαστε. Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο μεταξύ των δυνάμεων που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ αλλά για τα σενάρια συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, ημείωσε: «Είμαστε στην αντιπολίτευση και δεν μπαίνουμε σε αυτά τα σενάρια».

«Οι πολιτικές συμμαχιών πρέπει να αφορούν προγραμματικές συνεργασίες και ζητήματα και όχι ευκαιριακές συμπράξεις», τόνισε και σημείωσε ότι η ΔΗΜΑΡ ασχολείται με την ανασυγκρότηση του χώρου της ανανεωτικής Αριστεράς.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψή του στα Σκόπια ανέφερε ότι μεταξύ των στόχων είναι «να επιστήσουμε την προσοχή στην πιστή τήρηση της συμφωνίας από εδώ και στο εξής», ενώ σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «καμία συμφωνία δεν είναι τέλεια, για κανένα μέρος».