Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Βουλγαράκης, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 12.00, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων "ΜΕΛΙΝΑ", στο Θησείο (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στάση Μετρό Κεραμεικός).
Πρόκειται για ψηφοδέλτιο που αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους που γνωρίζουν την πόλη και τα προβλήματά της, στο οποίο συμμετέχουν πολίτες από πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα στην πρώτη γραμμή για μια καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή Αθήνα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, πρόκειται να παρουσιάσει την πρότασή του για την Αθήνα και να οριοθετήσει τις θέσεις του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη με έμφαση στην ασφάλεια και στην καθαριότητα.