ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φουντώνει με «βαριές» κουβέντες ο «πόλεμος» της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τον Καμμένο

Νέα επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπολύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», με αφορμή τα όσα άφησε να εννοηθούν σε συνέντευξή του ο υπουργός Άμυνας, ότι δηλαδή η εφημερίδα χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος και έχει πάρει δάνεια από τις Τράπεζες χωρίς να τα αποπληρώσει.

 

Η εφημερίδα διαψεύδει κατηγορηματικά και τις δυο κατηγορίες που με έμμεσο τρόπο εκτόξευσε εναντίον της ο Πάνος Καμμένος και έχει πρωτοσέλιδο την φωτογραφία του με τον τίτλο «Ο επίμονος λασπολόγος» και υπότιτλο «Απτόητος και χωρίς αιδώ, συνεχίζει τον πόλεμο κατά της ανεξάρτητης ενημέρωσης».

 

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας τιτλοφορείται «Απάντηση σε μια συκοφαντία», όπου η εφημερίδα κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι συκοφαντεί χωρίς να στοιχειοθετεί τις κατηγορίες του, ενώ φθάνει στο σημείο να τον χαρακτηρίσει «τιποτένιο»